Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nacon Milan ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι Terminator (trailer)

H Nacon ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο survival game που διαδραματίζεται στον κόσμο των ταινιών Terminator. Κατά τη διάρκεια του Nacon Connect, η εταιρεία παρουσίασε ένα σύντομο teaser trailer, όπου πρωταγωνιστεί ένα T-800. Την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει η Nacon Studio Milan, γνωστή και από το Rims Racing. Το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, οπότε δεν πρόκειται να λανσαριστεί σύντομα.

Το σενάριο διαδραματίζεται σε έναν μετά-αποκαλυπτικό, ανοικτό κόσμο και είναι βασισμένο την πλοκή των ταινιών. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον χειρισμό μιας ομάδας χαρακτήρων που επέζησαν μετά από μια πυρηνική καταστροφή. Θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν ζωντανοί, σε μια χρονική περίοδο ανάμεσα στα γεγονότα του Judgment Day και τη δημιουργία του κινήματος αντίστασης από τον John Connor.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*