Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Naughty Dog προσέλαβε τον Anders Howard του Fortnite για το multiplayer game του The Last of Us

*
Ο Anders Howard, πρώην battle pass designer του Fortnite, προστέθηκε στο δυναμικό της Naughty Dog, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στη δημιουργία στρατηγικών σχετικά με το monetization. Ο Howard ανακοίνωσε τα νέα μέσα από το Twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του ίδιου στα γραφεία της Naughty Dog, στη Santa Monica της Καλιφόρνια.

Αν και καμία μεριά δεν ξεκαθαρίζει το γεγονός ότι ο Howard προσλήφθηκε για το multiplayer game The Last of Us που έχει ανακοινωθεί εδώ και χρόνια, το πόστο του υποδεικνύει πως ο ρόλος του στο συγκεκριμένο project θα είναι καθοριστικός. Άλλωστε, οι αγγελίες εργασίας που έχει δημοσιεύσει η Naughty Dog μας δημιουργούν τις υποψίες ότι ο πολυ-αναμενόμενος νέος τίτλος της θα είναι free-to-play.

Το The Last of Us Part II, ο τελευταίος πραγματικά νέος τίτλος της σειράς, κυκλοφορεί για το PlayStation 4 από τον Ιούνιο του 2020. Το The Last of Us Part I, το remake του original τίτλου, κυκλοφόρησε στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 για PlayStation 5, ενώ έπεται και για PC. Η τηλεοπτική σειρά The Last of Us του HBO, με πρωταγωνιστές τους Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Anna Torv και Merle Dandridge, θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*