Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η νέα τεχνολογία AI της Nvidia υπόσχεται ακόμα πιο ρεαλιστικούς NPCs

*
Η Nvidia αποκάλυψε το νέο της σημαντικό βήμα στη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Η εταιρεία υπόσχεται να δώσει ακόμα περισσότερη ζωή στους χαρακτήρες, οι οποίοι θα κινούνται ακόμα πιο ρεαλιστικά όταν ο παίκτης είναι αδρανής. Στο πλαίσιο της CES 2024, η Nvidia αποκάλυψε τη συνεργασία της με την Convai, για τη δημιουργία τη πρώτης πλατφόρμας που θα επιτρέψει στους developers να δημιουργούν NPCs με επαναστατικές δυνατότητες όσον αφορά τη συμμετοχή τους σε διαλόγους, την αντίληψη και τις κινήσεις τους. Η νέα αυτή τεχνολογία υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο αντίδρασης των χαρακτήρων σε καθηλωτικά περιβάλλοντα. Επιπλέον, η τεχνολογία της Convai, μερικά από τα χαρακτηριστικά της οποίας είναι ήδη διαθέσιμα, έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με game engines όπως η Unreal Engine και η Unity, προκειμένου να βοηθήσει στη δημιουργία NPCs με ρεαλιστικές, δυναμικές συμπεριφορές.

Η Nvidia λέει ότι η τεχνολογία θα επιτρέψει στους χαρακτήρες να κατανοούν πολύπλοκες οδηγίες (όπως η λήψη αντικειμένων, η παρακολούθηση των παικτών και η ολοκλήρωση εργασιών), να επιδείκνύουν τα συναισθήματά τους και να έχουν ενεργές αλληλεπιδράσεις, "μεταμορφώνοντας έτσι την αφήγηση και τη διαδραστικότητα των παιχνιδιών" και προσφέροντας «ατελείωτες δυνατότητες στους developers. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να ρωτήσουν τους NPCs για τι υπάρχει γύρω τους και αυτοί να αντιδρούν σε πραγματικό χρόνο, ενώ θα αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους όταν ο παίκτης δεν είναι ενεργός. Οι επιλογές που θα έχουν, θα είναι απεριόριστες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*