Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Νέα Ζηλανδία ενέκρινε την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft

*
Η αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Νέας Ζηλανδίας ενέκρινε την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft.

Εκπρόσωπος της Επιτροπής Εμπορίου της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε στην ιστοσελίδα Press Start: "Για να φτάσει στην απόφασή της η Επιτροπή επικεντρώθηκε στο πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια της Activision (όπως το Call of Duty, το Overwatch και World of Warcraft) για τους gamers της Νέας Ζηλανδίας και αν η Microsoft είναι πιθανό να μπλοκάρει ανταγωνιστές, όπως η Sony και NVIDIA από το να προσφέρουν αυτά τα παιχνίδια στις κονσόλες τους και τις πλατφόρμες cloud".


"Εκτιμούμε την εμπεριστατωμένη απόφαση της Επιτροπής Εμπορίου της Νέας Ζηλανδίας για την εξαγορά της Activision Blizzard και χαιρετίζουμε την απόφασή της να εγκρίνει τη συμφωνία άνευ όρων. Αυτή η εξαγορά θα ωφελήσει τελικά τη βιομηχανία των video games και τους παίκτες και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ολοκλήρωσή της", πρόσθεσε εκπρόσωπος της Microsoft στο VGC.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου, Dr John Stall εξήγησε ότι: “ενώ τα παιχνίδια της Activision, και πιο συγκεκριμένα το Call of Duty, είναι δημοφιλή μεταξύ των gamers της Νέας Ζηλανδίας, οι έρευνές μας δεν έδειξαν ότι μπορούν να γίνουν must για να είναι η Microsoft ανταγωνιστική στη Νέα Ζηλανδία".

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο πρόεδρος της Microsoft, Brad Smith.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*