Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η NetEase Games ανακοίνωσε την ίδρυση της Bad Brain Game Studios (video)

Ένα νέο studio εντάσσεται στο δυναμικό της NetEase Games, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε την ίδρυση της Bad Brain Game Studios με έδρα στον Καναδά.

Σύμφωνα με τη NetEase Games, η Bad Brain Game Studios διαθετει παραρτήματα στις πόλεις Toronto, Ontario, Montreal και Quebec, με το πρώτο project της ομάδας να είναι στα σκαριά. Το νέο studio εργάζεται στην ανάπτυξη ενός story-driven, action horror adventure εμπνευσμένο από καλτ ταινίες της δεκαετίας του 80.


Υπεύθυνος της Bad Brain Game Studios είναι ο Sean Crooks, που έχει εργαστεί στο παρελθόν στα Watch Dogs franchise και Driver: San Francisco και θα ηγείται μιας ομάδας από βετεράνους developers που έχουν εργαστεί σε διάφορα projects όπως Far Cry 2, Child of Light, Just Dance, Army of Two, Splinter Cell: Conviction και Splinter Cell: Blacklist

Σχετικά με την ίδρυση της Bad Brain Game Studios μίλησε και ο Sean Crooks, δηλώνοντας: “Με τιμάει το γεγονός πως θα ηγούμαι μια ομάδα από ταλαντούχους developers στον Καναδά. Είμαστε παθιασμένοι με το να δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες. Η NetEase Games μας πρόσφερε ένα θερμό καλωσόρισμα, με άφθονη υποστήριξη και ελευθερία που μας επιτρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*