Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η NetEase Games εξαγοράζει την Quantic Dream

*
Η NetEase Games εξαγόρασε τη γαλλική ομάδα ανάπτυξης Quantic Dream, ευρύτερα γνωστή για τους τίτλους Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls και Heavy Rain. To γαλλικό studio είναι το πρώτο της κινέζικης εταιρείας στην Ευρώπη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της NetEase Games, η Quantic Dream θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα, με προτεραιότητα τη δημιουργία και κυκλοφορία τίτλων για όλες τις πλατφόρμες. Ταυτόχρονα, η ομάδα θα υποστηρίξει και θα εκδόσει τίτλους third-party, εκμεταλλευόμενη τους πόρους ανάπτυξης της NetEase Games.

O CEO, συγγραφέας και δημιουργός της Quantic Dream, David Cage δήλωσε:


«Σήμερα σημειώνουμε μια σημαντική πρόοδο για το studio μας, μετά από 25 χρόνια αυτονομίας. Η NetEase Games αντιλαμβάνεται την δημιουργική μας ελευθερία και το πάθος της ξεχωριστής μας ομάδας. Πλέον, θα μπορούμε να επιταχύνουμε το όραμά μας, να δημιουργούμε μοναδικούς τίτλους που αγγίζουν συναισθηματικά τους παίκτες μας. Έχουμε πολλά ξεχωριστά παιχνίδια σε ανάπτυξη και πραγματικά πιστεύω πως τα καλύτερα έρχονται για την Quantic Dream. Πιο συγκεκριμένα, είμαι περήφανος για τους εργαζόμενούς μας, στους οποίους προσφέρθηκε ένα σημαντικό μερίδιο της εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Η εξαγορά αυτή θα τους βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Είναι μια μαρτυρία για την συνεχιζόμενη δέσμευσή μας να επιβραβεύσουμε όλους αυτούς που έκαναν την Quantic Dream το επιτυχημένο studio που είναι σήμερα».

Ο co-CEO της Quantic Dream, Guillaume de Fondaumiere δήλωσε πως η NetEase επένδυσε ένα κεφάλαιο στην εταιρεία πρώτη φορά πριν τρία χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια, οι δύο εταιρείες είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν και ανακάλυψαν πως μοιράζονται τα ίδια ιδανικά. Ο ίδιος πιστεύει πως η εξαγορά από την NetEase είναι μια φυσιολογική εξέλιξη των γεγονότων μέχρι σήμερα.

Υπενθυμίζουμε πως η Quantic Dream αναπτύσσει αυτόν τον καιρό το Star Wars Eclipse, δίχως να έχει ανακοινώσει σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει ακόμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*