Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η NetEase Games θα αποκαλύψει ένα νέο παιχνίδι στο Tokyo Game Show 2023

*
Η NetEase Games ανακοίνωσε πως θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με ένα νέο τίτλο για κονσόλες και PC στο Tokyo Game Show 2023.

Η εταιρεία ανάπτυξης αποφάσισε να μην αποκαλύψει πολλές πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι και το μόνο που παρουσίασε είναι μια “θολή” εικόνα που δείχνει ένα λευκό κουνέλι να στέκεται δίπλα σε ένα όχημα mech. Τα τελευταία χρόνια, η NetEase έχει δημιουργήσει συνεργασίες με developers, μεταξύ των οποίων οι Toshihiro Nagoshi (Yakuza), Ryosuke Yoshida, Jean-Christophe Moine Maeda και Takeshi Yamazaki (Capcom) και αξιόλογα studios, όπως το Grasshopper Manufacture.


Στο Tokyo Games Show, η εταιρεία ανάπτυξης θα παρουσιάσει συνολικά 12 παιχνίδια, μερικά εκ των οποίων έχουν ήδη ανακοινωθεί, όπως οι τρεις πρώτοι τίτλοι της Spotlight, Lysfanga: The Time Shift Warrior, Dustborn και Under the Waves.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*