Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Niantic του Pokémon Go ανακοίνωσε παιχνίδι NBA για smartphones (trailer)

Η δημιουργός του Pokémon Go, Niantic, ανακοίνωσε το NBA All-World, ένα νέο παιχνίδι για φορητές συσκευές που απευθύνεται στους απανταχού λάτρεις της καλαθοσφαίρισης. Όπως είθισται με τους τίτλους της Niantic, το NBA All-World θα ενθαρρύνει τους παίκτες να σηκωθούν από τους καναπέδες τους και να εξερευνήσουν τις περιοχές γύρω από το σπίτι τους, επιβραβεύοντάς τους για τους κόπους τους.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές, το παιχνίδι θα περιέχει μάχες PvP και έλεγχο περιοχών του πραγματικού κόσμου. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να ντύσουν τους χαρακτήρες τους με ρουχισμό διάσημων οίκων μόδας. Σκοπός κάθε παίκτη θα είναι να αποτελέσει τον King of the Court, καθώς αναζητά sneaker και gear drops στον χάρτη του παιχνιδιού για να αναβαθμίσει τις επιδόσεις της ομάδας του.

Οι προ-εγγραφές για το NBA All-World έχουν ήδη ξεκινήσει με την δοκιμαστική του beta να αναμένεται σύντομα σε περιορισμένο αριθμό χωρών. Η κυκλοφορία του προορίζεται για συσκευές με λειτουργικό Android και iOS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*