Στο πλαίσιο της αποκάλυψης του Nintendo Switch 2, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η νέα κονσόλα θα υποστηρίζει 4K, 120FPS και VRR. Τώρα, η Nintendo φαίνεται να έχει αφαιρέσει τις αναφορές στο VRR από αρκετές επίσημες ιστοσελίδες.
Όπως σημειώνει ο Oliver Mackenzie του Digital Foundry, οι αναφορές του VRR έχουν αφαιρεθεί από ορισμένες ιστοσελίδες της ιαπωνικής εταιρείας και τη στιγμή που γράφεται η είδηση δεν υπάρχουν στην καναδική, την αμερικανική και στην ιαπωνική της σελίδα. Παραμένουν όμως στην ευρωπαϊκή.
Το VRR, ή μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης, επιτρέπει στις οθόνες που το υποστηρίζουν να μεταβάλλουν τον αριθμό των καρέ ώστε να παρέχεται μια ομαλή εμπειρία. Έτσι παιχνίδια χωρίς «κλειδωμένο» ρυθμό ανανέωσης είναι δυνατό να αποδίδουν καλύτερα σε «δύσκολες» καταστάσεις.
Some weird stuff going on at Nintendo. Looks like they've changed their US website to no longer mention VRR support for TV play? Only HDR and 120Hz support get a call-out. pic.twitter.com/3VmFDfrNvt
— Oliver Mackenzie (@oliemack) April 17, 2025
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity