Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo ανάγκασε το GameStop να απολύσει υπάλληλο που διέρρευσε το Zelda themed Nintendo Switch

*
Ο υπάλληλος του GameStop που ευθύνεται για τη διαρροή του νέου μοντέλου Nintendo Switch OLED με θέμα το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, είναι πλέον άνεργος.

Ο Mike (το επίθετο του οποίου παραμένει κρυφό) εργαζόταν σε κατάστημα GameStop στη Μασαχουσέτη και, όταν είδε την πρώτη εικόνα του νέου Nintendo Switch στο σύστημα της εταιρείας, το απαθανάτισε και το δημοσίευσε στο Reddit. Αυτό συνέβη μόλις λίγες ώρες πριν από την επίσημη αποκάλυψη του καινούργιου μοντέλου, στο Nintendo Direct της 28ης Μαρτίου 2023. Η Nintendo βρήκε τα στοιχεία του άμεσα και αυτό που ακολούθησε, είναι λίγο πολύ το αναμενόμενο.


Η εταιρεία τον έθεσε σε αναστολή για μια εβδομάδα, στο τέλος της οποίας τον ενημέρωσε πως η συνεργασία τους τερματίζεται οριστικά. Προς υπεράσπισή του, ο ίδιος δήλωσε πως ανήρτησε την εικόνα του νέου μοντέλου, ώστε να προειδοποιήσει τυχόν ενδιαφερόμενους για το άνοιγμα των προ-παραγγελιών, που είχε προγραμματιστεί για λίγες ώρες αργότερα. Κάτι που σίγουρα δε συγκίνησε την ίδια τη Nintendo.

Ο Mike ανέφερε πως ο εργοδότης του, του εμπιστεύτηκε πως εκπρόσωποι της ιαπωνικής εταιρείας επέμειναν να απολυθεί για τη συγκεκριμένη δημοσίευσή του. Στο τέλος πάντως αστειεύτηκε πως τώρα θα χρειαστεί να ακυρώσει τη δική του προ-παραγγελία για το καινούργιο μοντέλο του Nintendo Switch, αφού ως άνεργος δεν θα μπορεί να το πληρώσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Και εντάξει ρε παιδί μου. Ας δεχτούμε, (εφόσον έτσι και αλλιώς όλοι ξέρουμε ότι η Nintendo ως εταιρεία είναι παρανοϊκή με τις απαιτήσεις που έχει χρόνια τώρα) ότι αυτοί απαιτούν να απολυθεί ο άνθρωπος.
      Μα καλά τώρα δλδ....Ολόκληρη αλυσίδα είναι τα GameStop, και έκαναν το καπρίτσιο της κακομαθημένης Nintendo έτσι απλά;;
      Και ΔΕΝ βρέθηκε, ΟΥΤΕ ένας χαρτογιακάς να πει έστω π.χ
      Ρε παιδια για βαστάτε λίγο..............
      Τι κανουμε τώρα ας απούμε..................??
      Διώχνουμε έτσι απλά ένα φουκαρά που ανέβασε μια φώτο;;

      Προς τα που να μουτζώσω για να μην πάρουν και τα σκάγια άλλους...........................................................................................................!

      • sdragon
      • Ο λόγος είναι απλός. Είναι πιο εύκολο να απολύσεις έναν υπάλληλο που έχει παραβεί τη δουλειά του και ίσως κάποιο συμφωνητικό εχεμύθειας, από το να μπλέξεις με τη τρελή Nintendo και να σε τρέχει χρόνια στα δικαστήρια. Είναι win-win που λένε.

*