Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo ανακοίνωσε πότε θα σταματήσουν οι online υπηρεσίες των Nintendo 3DS και Wii U

*
Τέλος εποχής για τα Nintendo 3DS και Wii U, αφού η Nintendo ανακοίνωσε πότε θα διακόψει και τη λειτουργία των online υπηρεσιών τους. Η ιαπωνική εταιρεία σημείωσε πως στις αρχές Απριλίου 2024 θα… τραβήξει την πρίζα των servers, ενώ η ημερομηνία θα γίνει γνωστή σε μετέπειτα χρονική στιγμή. Οι online λειτουργίες των δύο κονσολών υποστηρίζουν μέχρι και σήμερα το co-op gameplay, τα internet rankings, αλλά και τη μεταφορά δεδομένων για τα παιχνίδια. Η Nintendo σημείωσε πάντως πως η online λειτουργία του Pokémon Bank θα συνεχιστεί αν και για αυτό θα υπάρξει κάποια στιγμή ένα τέλος στο άμεσο μέλλον. Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο σταμάτησε η λειτουργία των 3DS και Wii U Nintendo eShop, κάτι που φαινόταν πως οδηγούσε και στο οριστικό τέλος υποστήριξης των δύο παλαιότερων συστημάτων. Πάντως, όλες οι λειτουργίες των δύο κονσολών που δεν απαιτούν online συνδεσιμότητα θα συνεχιστούν κανονικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*