Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo απαίτησε την αφαίρεση του Dolphin emulator των Wii και GameCube από το Steam

*
H Nintendo απαίτησε από τη Valve να αφαιρέσει από το Steam έναν emulator των Wii και GameCube, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζει τα πνευματικά της δικαιώματα. Σύμφωνα με το νομικό έγγραφο που έστειλε η ιαπωνική εταιρεία, η Valve είχε την υποχρέωση να αφαιρέσει τον Dolphin emulator από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

"Ο Dolphin emulator λειτουργεί χρησιμοποιώντας κλειδιά κρυπτογράφησης χωρις την άδεια της Nintendo για την αποκρυπτογράφηση των ROMs πριν ή καά την αναπαραγωγή τους. Με τον τρόπο αυτό, η χρήση του Dolphin χρησιμοποιεί παρανόμως ένα τεχνολογικό μέσο που ελέγχει δουλειά η οποία προαστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.


Η Valve απέσευρε τη σελίδα του emulator και η ομάδα δημιουργίας του Dolphin θα πρέπει να ενημερώσει για το αν ή πως θα αντικρούσει τους ισχυρισμούς της Nintendo.

Προς το παρόν, μέσω ανακοίνωσής της, εκφράζει απογοήτευση για το γεγονός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*