Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo απαντάει σε ερωτήματα για το backwards compatibility και τη μετάβαση στην επόμενη κονσόλα της

*
Κατά τη διάρκεια της 83ης ετήσιας συνέλευσης των μετόχων της Nintendo, ο πρόεδρος της εταιρείας, Shuntaro Furukawa, κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από καίρια ερωτήματα.

Ένα από αυτά έχει να κάνει με τον αν η επόμενη κονσόλα της Nintendo θα υποστηρίζει backwards compatibility.


"Πάντα εξετάζουμε διάφορα πράγματα σχετικά με τις προδιαγραφές του μελλοντικού hardware, αλλά σε αυτό το στάδιο, θα ήθελα να αποφύγω να κάνω οποιαδήποτε συγκεκριμένα σχόλια για αυτό".

"Όσον αφορά το στυλ πωλήσεων του λογισμικού για το Nintendo Switch, υπάρχουν διάφοροι τύποι όπως λογισμικό φυσικών εκδόσεων που αγοράζονται από καταστήματα, εκδόσεις που περιέχουν κωδικό για download και λογισμικό διαθέσιμο μόνο για download".

"Πολλοί από τους πελάτες μας έπαιζαν στο Nintendo Switch με λογισμικό που είχαν κατεβάσει από το eShop και η αναλογία των ψηφιακών πωλήσεων αυξάνεται".

"Ως εταιρεία, θα θέλαμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μοναδικό gameplay μέσω κονσολών αποκλειστικά για παιχνίδι, που ενσωματώνουν hardware και software στο μέλλον, οπότε παρακαλούμε να μείνετε συντονισμένοι".

Όταν ρωτήθηκε για τη μετάβαση στη νέα κονσόλα, ο Furukawa επανέλαβε όσα είχε πει και στο παρελθόν, ότι η στρατηγική της εταιρείας θα βασιστεί στα Nintendo Accounts.

"Σχετικά με τη μετάβαση στην επόμενη γενιά, στο παρελθόν, το ηαρςαρε ήταν το μόνο μέσο για να συνδεθούμε με τους πελάτες μας και κάθε φορά που κυκλοφορούσαμε μια νέα κονσόλα, έπρεπε να ξαναχτίσουμε τη σχέση μας μαζί τους".

"Ωστόσο, με το Nintendo Switch, μπορέσαμε να συνδεθούμε απευθείας με διάφορους πελάτες μέσω του συστήματος Nintendo Account. Ο λογαριασμός σας στη Nintendo δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για όσους διαθέτουν κονσόλες παιχνιδιών, αλλά και για πελάτες σε κινητές συσκευές και ο τρέχων αριθμός λογαριασμών ξεπερνά τα 290 εκατομμύρια".

"Κατά τη μετάβαση από το Nintendo Switch στην κονσόλα επόμενης γενιάς, θα θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι οι πελάτες μπορούν να μεταβούν ομαλά ενώ εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα Nintendo Accounts".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*