Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo δεν επέτρεψε στο Pokemon Mod του Palworld να επιβιώσει

*
Πιστή στην τακτική της, η Nintendo δεν άφησε το Pokemon Mod του Palworld να "ζήσει" για πολύ και προχώρησε στην έκδοση των σχετικών DMCAs προκειμένου να το εξαφανίσει από το διαδίκτυο. Το Palworld Pokemon Mod παρουσιάστηκε από τον χρήστη του X, @ToastedShoes μέσω ενός σύντομου video και υποτίθεται ότι σήμερα θα πραγματοποιούνταν τα πλήρη αποκαλυπτήρια. Περιλάμβανε τον Ash αλλά και πολλά δημοφιλή Pokemon, όπως επίσης αρκετά Pals που είναι δυνατό να μετατραπούν σε Pokemon.

“Το πρώτο mod pack για το Palworld είναι διαθέσιμο και αλλάζει τα πάντα σε Pokemon. Από τον πρωταγωνιστή που είναι στο εξής ο Ash, μέχρι τους φιλους του, Brock και Misty και ακόμα όλα τα Pokemon που υπάρχουν στον κόσμο", έγραψε ο ToastedShoes στη λεζάντα που συνόδευε το πρώτο video.


Πλέον, το video έχει αφαιρεθεί από το X, με την εξήγηση, "Αυτό το περιχόμενο έχει αφαιρεθεί ως απάντηση σε αναφορά του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων".

Με τη σειρά του, ο ToastedShoes έγραψε σε νέα ανάρτηση. "Με βρήκε η Nintendo, παρακαλώ να με αφήσετε στις σκέψεις και τις προσευχές μου".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*