Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo επιβεβαίωσε την καθυστέρηση ανέργεσης του νέου κέντρου ανάπτυξής της

*
Πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει ρεπορτάζ από τη Nikkei όπου ανέφεραν πως η Nintendo θα καθυστερούσε την ανέργεση του νέου κέντρου ανάπτυξής της για να το κάνει μεγαλύτερο. Η ιαπωνική εταιρία επιβεβαίωσε τα παραπάνω ρεπορτάζ, ανακοινώνοντας την συγκεκριμένη καθυστέρηση.

Θυμίζουμε πως η Nintendo είχε αγοράσει το οικόπεδο δίπλα από τα κεντρικά της γραφεία για 1 δισεκατομμύριο Yen. Έχει έκταση κοντά στα 10,000 τετραγωνικά μέτρα και εκεί θα ανεργεθεί το νέο κτήριο με όνομα Corporate Headquarters Development Centre Building No 2.

Στη παρουσίαση των αποτελεσμάτων του δεύτερου τετράμηνου του φετινού οικονομικού έτους, η Nintendo ανακοίνωσε την καθυστέρηση της ανέργεσης του παραπάνω κτηρίου.


"Υπάρχουν σχέδια κατασκευής του Corporate Headquarters Development Centre Building No 2, δίπλα από τα κεντρικά μας γραφεία. Αρχικά είχαμε ανακοινώσει πως το κτίριο 12 ορόφων θα είναι έτοιμο το 2027, ωστόσο αναθεωρήσαμε το αρχικό μας σχέδιο και αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε το εν λόγω κτήριο. Έτσι, η ανέργεσή του θα ολοκληρωθεί το 2028. Αυτό το κτήριο θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση του κέντρου έρευνας και ανάπτυξής μας" δηλώνει η Nintendo.

Όπως είχε αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Nikkei, η καθυστέρηση αυτή γίνεται διότι η ιαπωνική εταιρία περιμένει μια μακροχρόνια αύξηση στο προσωπικό της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*