Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo και η HAL Laboratory προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ένα mainline 3D Kirby game επί περίπου 20 χρόνια

*
Σε μια συνέντευξη Ask the Developer που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Nintendo, ο general director του Kirby and the Forgotten Land Shinya Kumazaki εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι Nintendo και HAL Laboratory για να αναπτύξουν το πρώτο mainline 3D Kirby game. Σύμφωνα με τον Kumazaki, υπήρχε μια περίοδος κατά την οποία συγκεκριμένα concepts δεν μπορούσαν να συνδυαστούν. Μετά το Kirby 64 που κυκλοφόρησε το 2000, η ομάδα ανάπτυξης προσπάθησε να δημιουργήσει 3 παιχνίδια, με το ένα να είναι ένας τίτλος 3D. Ήταν ένα πείραμα της εταιρίας που έβαζε τον Kirby σε ένα χώρο 3D και άφηνε τους παίκτες να κίνουνται στο κόσμο ελεύθερα. Ωστόσο, δεν αντεπεξήλθε στις προσδοκίες της ομάδας ανάπτυξης και τελικά ακυρώθηκε. Έπειτα, προσπάθησαν με πρωτότυπα και μικρότερα games (όπως το Kirby's Air Ride για GameCube και Kirby's Blowout Blast για Nintendo 3DS) να δοκιμάσουν πως θα μπορούσε να δουλέψει ένα mainline 3D Kirby. Ωστόσο, πάλι αντιμετώπισαν δυσκολίες, με αρκετά άτομα της HAL Laboratory να θεωρούν πως μόνο τα 2D games θα έπρεπε να είναι τα 'αληθινά' Kirby games.

Ο game director Tatsuya Kamiyama αναφέρει πως οι επόμενες προσπάθειες της εταιρίας βρήκαν εμπόδια ακόμα και στις πιο βασικές κινήσεις όπως το inhaling, το spitting out και το jumping. Έπειτα, το πρόβλημα ήταν το μοντέλο του Kirby. Αφού είναι ολοστρόγγυλο, όταν ο παίκτης χειρίζεται το Kirby από πίσω, είναι δύσκολο να καταλάβει σε ποιά κατεύθυνση κοιτάει. Ωστόσο, ο Kei Ninomiya της Nintendo ανέφερε πως η HAL θα μπορούσε να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και να κυκλοφορήσουν ένα 3D Kirby game.

Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι το Kirby and the Forgotten Land, το οποίο έχει αρκετά θετικές κριτικές, με το score του στο Metacritic να φτάνει στο 85.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    HAL Laboratory

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*