Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo κυκλοφόρησε patch που διορθώνει μεγάλο πρόβλημα στην ασφάλεια των κονσόλων της

*
Κατά τη διάρκεια του 2022, η Nintendo κυκλοφόρησε patches για να διορθώσει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα στην ασφάλεια του Nintendo Switch και του Nintendo 3DS.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε update για το Mario Kart 7, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μέσα στα τελευταία 10 χρόνια. Ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2011 για το Nintendo 3DS και, όπως σημειώνει το Nintendo Everything, το νεότερο update του διορθώνει ένα κενό στην ασφάλεια του συστήματος, που αναφέρεται ως ENLBufferPwn. Το συγκεκριμένο exploit είναι ικανό να δώσει σε επίδοξους hackers τον πλήρη έλεγχο της κονσόλας, είτε πρόκειται για το Nintendo Switch, είτε για το Nintendo 3DS.

Μέσα στο 2022 κυκλοφόρησαν παρόμοια updates και για τίτλους όπως Mario Kart 8 Deluxe, Animal Crossing: New Horizons, ARMS, Splatoon 2 και Super Mario Maker 2. Το πιθανότερο είναι να δούμε ανάλογα updates και για άλλες κυκλοφορίες της εταιρείας, ενδεχομένως και για τίτλους του Nintendo Wii U.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*