Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo νικήτρια σε νομική μάχη με πειρατικό website

*
Είναι γνωστό πως η Nintendo είναι υπερβολικά προστατευτική με τα ΙΡs της και σε πολλές περιπτώσεις έχει απόλυτο δίκιο για την σκληρή στάση της. Σε δήλωση που έκανε η εταιρεία στο gamesindustry.biz, ανακοίνωσε πως το δικαστήριο εφέσεων του Παρισίου απεφάνθη σχετικά με την ιστοσελίδα Dstorage, η οποία απέτυχε να διακόψει την πρόσβαση ή να αφαιρέσει παιχνίδια – ιδιοκτησίες της Nintendo, τα οποία προσφέρονταν από την ιστοσελίδα 1fichier.com.

Η απόφαση του εφετείου έρχεται να συμφωνήσει με την αρχική απόφαση του δικαστηρίου του Παρισίου, η οποία είχε βγεί τον Μάιο του 2021. Σε αυτήν, το δικαστήριο εξέδωσε εντολή προς την Dstorage, να αποζημιώσει την Nintendo προς €442.750 ($484.000). Επιπλέον, η Dstorage οφείλει €27.000 για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα.


Η Dstorage έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε έφεση. Αντιπρόσωπος του ιαπωνικού κολοσσού ανακοίνωσε τα εξής:

"Η Nintendo είναι ικανοποιημένη με την απόφαση του Εφετείου του Παρισίου, καθώς στέλνει και πάλι ένα σαφές μήνυμα ότι σε περίπτωση άρνησης της κατάργησης ή ανάκλησης της πρόσβασης σε μη εξουσιοδοτημένα αντίγραφα video games, παρά την προηγούμενη ειδοποίηση, οι υπηρεσίες sharehosting όπως η Dstorage (1fichier) έχουν την ευθύνη με βάση τη γαλλική νομοθεσία και πρέπει να καταργήσουν ή να μπλοκάρουν την πρόσβαση σε τέτοιο περιεχόμενο και ενδέχεται να είναι υπόχρεωμένες να καταβάλουν αποζημίωση στους κατόχους δικαιωμάτων των οποίων τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας έχουν παραβιαστεί", δήλωσε εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*