Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo προσθέτει στο δυναμικό της το animation studio Dynamo Pictures

*
Η Nintendo ήρθε σε συμφωνία για την εξαγορά της Dynamo Pictures. Πρόκειται για μια εταιρεία που εδρεύει στο Τόκιο και ασχολείται με την παραγωγή animations. Τα διαδικαστικά της εξαγοράς αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 3 Οκτωβρίου 2022.

Σύμφωνα με τη Nintendo, η προσθήκη της Dynamo Pictures στο δυναμικό της θα της επιτρέψει να ενισχύσει το σχεδιασμό και την παραγωγή οπτικού περιεχομένου εντός του group.


Όταν ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, το όνομα της Dynamo Pictures θα αλλάξει σε Nintendo Pictures και θα επικεντρωθεί στη δημιουργία υλικού χρησιμοποιώντας την πνευματική περιουσία της Nintendo.

Για την πλήρη λίστα των projects στα οποία έχει εργαστεί η Dynamo Pictures, δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*