Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo θα ανοίξει τις προ-παραγγελίες για την Collector's Edition του Xenoblade Chronicles 3 μετά το λανσάρισμα!

*
Οι προπαραγγελίες για τη συλλεκτική έκδοση του Xenoblade Chronicles 3 δεν πρόκειται να ανοίξουν πριν την κυκλοφορία της Standard Edition του παιχνιδιού, όπως ανακοίνωσε η Nintendo. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα MyNintendo Store, όσοι επιθυμούν να προπαραγγείλουν τη συλλεκτική θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους τώρα, όμως δεν θα έχουν τη δυνατότητα προπαραγγελίας πριν τις 29 Ιουλίου.

"Λόγω προβλημάτων που σχετίζονται με το σύστημα διανομών, δεν μπορούμε να ανοίξουμε τις προπαραγγελίες για το Xenoblade Chronicles 3 Collector’s Edition πριν το λανσάρισμα του παιχνιδού, στις 29 Ιουλίου. Απολογούμαστε για την όποια αναστάτωση.


Για να προσφέρουμε στους πελάτες την ευελιξία να αγοράσουν και να απολαύσουν το παιχνίδι κατά το λανσάρισμά του, θα προσφέρουμε τα περιεχόμενα της Collector’s Edition (soft cover concept art book, steel case και outer box packaging) ως ξεχωριστή αγορά, σε τιμή που δεν θα περιλαμβάνει το Xenoblade Chronicles 3 software.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε το Xenoblade Chronicles 3 στις 29 Ιουλίου και τον Σεπτέμβριο θα έχετε μια ευκαιρία να προπαραγγείλετε το περιεχόμενο της Collector’s Edition μέσω του My Nintendo Store".

Σύμφωνα με τη Nintendo, το περιεχόμενο της Collector’s Edition θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο Φθινόπωρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*