Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo θα επισκευάσει δωρεάν όλα τα Joy-Cons που παρουσιάζουν drift σε ΕΕ και Μ. Βρετανία

*
Η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα επισκευάσει όλα τα Joy-Con controllers που παρουσιάζουν drift σε EEA (Ευρωπαϊκή Ένωση συν Ισλανδία, Νορβηγία, Λιχτενστάιν) και Μ. Βρετανία, ακόμα και αν βρίσκονται εκτός εγγύησης. Όπως εντόπισε το Nintendo Life, στην ιστοσελίδα υποστήριξης της ιαπωνικής εταιρείας αναφέρεται ότι ανεξάρτητα από το πόσο παλιό είναι, όλοι όσοι έχουν Joy-Con που παρουσιάζει drift μπορούν να το στείλουν για δωρεάν επισκευή, δίχως να παίζει ρόλο αν το πρόβλημα έχει εμφανιστεί λόγω ελαττώματος ή φθοράς με την πάροδο των ετών.

Οι μόνες εξαιρέσεις σε αυτό είναι εάν το πρόβλημα έχει προκληθεί από αξεσουάρ τρίτου κατασκευαστή, εάν έχει προκληθεί από τυχαία βλάβη ή αμέλεια ή εάν κάποιος έχει ήδη ανοίξει το χειριστήριο για να προσπαθήσει να διορθώσει το stick.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Νικήτα μήπως υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό; Απο πότε θα ισχύει αυτή η υποστήριξη; Επίσης στο σαιτ της Nortec δεν βλέπω κάποια ανακοίνωση σχετικά με το θέμα. Άρα στέλνουμε συμπληρώνοντας μια φόρμα υποστήριξης; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.

*