Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Obsidian Entertainment ίσως εργάζεται σε ένα ακόμη μεγάλο RPG

*
Με την ανάπτυξη των Avowed και The Outer Worlds 2 να συνεχίζει κανονικά, η Obsidian Entertainment έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός ακόμη μεγάλου RPG, σύμφωνα με αγγελία για θέση εργασίας που αναζητά να καλύψει.

Όπως παρουσίασε η Obsidian Entertainment στην αγγελία, η εταιρεία αναζητά να προσλάβει έναν world builder designer ώστε να συμμετέχει στην ανάπτυξη ενός μεγάλου RPG, που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο και είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Αν και οι εικασίες εστιάζουν προς τα Avowed και The Outer Worlds 2, φαίνεται πως η πραγματικότητα διαφέρει καθώς ο Josh Sawyer είχε αναφέρει πως η ανάπτυξη του The Outer Worlds 2 είχε ξεκινήσει πριν την ανακοίνωση του παιχνιδιού το 2019, ενώ και οι δύο τίτλοι είναι playable σύμφωνα με τον ίδιο, όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, στο Twitter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*