Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ομάδα ανάπτυξης του Valheim παροτρύνει τους παίκτες να μην χρεώνουν για τα mods

*
Η Iron Gate παροτρύνει τους fans του viking survival game Valheim να μην ζητάνε χρήματα για τα mods που δημιουργούν.

Σε νέο blog post στο Steam, η ομάδα ανάπτυξης αναφέρει πως δέχεται πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα mods και διευθέτησε ορισμένα θέματα σχετικά με τη σκηνή του modding. Επίσημα, το παιχνίδι δεν προσφέρει υποστήριξη για mods, όμως η Iron Gate σημειώνει πως αισθάνεται κολακευμένη από τον χρόνο που αφιερώνει η κοινότητα στο παιχνίδι.


"Σίγουρα καταλαβαίνουμε ότι ξοδεύετε πολύ χρόνο για τη δημιουργία ενός mod και ότι μπορεί να θέλετε οικονομική αποζημίωση για αυτό, αλλά η Iron Gate δεν εγκρίνει το κλείδωμα τροποποιημένου περιεχομένου πίσω από ένα σύστημα χρέωσης", αναφέρει το blog post.

"Πιστεύουμε ότι η χρέωση για ένα mod έρχεται σε αντίθεση με το δημιουργικό και ανοιχτό πνεύμα του ίδιου του modding, και ως εκ τούτου προτρέπουμε όλους τους δημιουργούς mods να τα διαθέσιμα δωρεάν σε όλους τους ενδιαφερόμενους".

Συνεχίζει σημειώνοντας ότι ολόκληρο το mod θα πρέπει να είναι δωρεάν, χωρίς να έχει υπάρχει χρέωση για ένα τμήμα του και ότι το να προσφέρει κάποιος ανταμοιβή οικειοθελώς είναι κάτι ευπρόσδεκτο.

Επιπλέον, τα mods θα πρέπει να χαρακτηρίζονται ως ανεπίσημα τόσο εντός παιχνιδιού όσο και σε σχετικούς ιστότοπους. Η ομάδα επιδιώκει να αποφύγει τη σύγχυση σχετικά με το πότε το παιχνίδι έχει τροποποιηθεί ή όχι - στην πραγματικότητα, υπάρχει μια δυνατότητα στο παιχνίδι ένα mod να ενεργοποιεί ένα αναδυόμενο παράθυρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*