Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Η.Π.Α. ανάδειξε τους νικητές των πρόσφατων console wars

*
Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Η.Π.Α. ανέδειξε τους νικητές στη μάχη Xbox 360 vs PS3 και Xbox One vs PS4.

Πριν από την ακροαματική διαδικασία για τη συμφωνία μεταξύ Xbox και Activision, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την FTC κατάθεσαν έγγραφο με τα συμπεράσματα της επιτροπής. Το έγγραφο παρουσιάζει το ιστορικό της υπόθεσης, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων λεπτομερειών για τα χρόνια ανταγωνισμού μεταξύ των τμημάτων gaming της Sony και της Microsoft.


Η έκδοση του εγγράφου που δημοσιεύτηκε περιλαμβάνει πολλά σημεία που έχουν σβηστεί, προκειμένο να προστατευτούν τα εμπορικά μυστικά των εμπλεκόμενων εταιρειών, υπάρχουν παρόλα αυτά κάποια στοιχεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Η FTC αναφέρει ότι στις Η.Π.Α., η Microsoft κέρδισε τη μάχη της Generation 7 όπου το Xbox 360 ανταγωνιστηκε το PlayStation 3, αλλά η Sony ήταν η νικήτρια της Generation 8 με το PlayStation 4 εναντίον του Xbox One.

Η Nintendo δεν αναφέρεται πουθενά. Η συγκεκριμένη ενότητα του εγγράφου αναφέρει το PlayStation και το Xbox ως σκληρούς ανταγωνιστές και τη Nintendo ως διαφοροποιημένη, υποστηρίζοντας ότι η υβριδική φύση του Nintendo Switch, η εξάρτησή του από first party games και οι χαμηλές επιδόσεις του το κάνουν αρκετά διαφορετικό από το PS5 και το Xbox Series X. Η FTC εκτιμά ότι το Xbox Series X και το PlayStation 5 είναι τουλάχιστον 26 φορές (δηλαδή, 2600%) πιο ισχυρά από το Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*