Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Paradox επιβεβαιώνει πως η ανάπτυξη του Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 συνεχίζεται κανονικά

*
Έναν χρόνο μετά την επ’ αόριστον αναβολή του Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, η Paradox διαβεβαιώνει δια στόματος του CEO Fredrik Wester πως ο τίτλος δεν έχει ακυρωθεί. Πολλοί fans απορούν για την κατάσταση του ανακοινωμένου sequel, με τον Wester να δηλώνει ότι το project βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια και πως θα υπάρξουν νεότερα την κατάλληλη στιγμή.

Ο διάδοχος του κλασικού PC RPG που κυκλοφόρησε το 2004 βρισκόταν υπό ανάπτυξη από την Hardsuit Labs μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021. Εκείνο τον μήνα η Paradox ανακοίνωσε πως η ανάπτυξη του τίτλου θα περάσει στα χέρια άλλου developer, ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει γνωστοποιηθεί. Η Hardsuit Labs πάντως είναι κυρίως γνωστή για τη βοήθειά της στην ανάπτυξη τίτλων όπως Call of Duty: Warzone και Maneater.

Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 προορίζεται για κυκλοφορία σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*