Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Paramount Global ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός Action RPG βασισμένο στο Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin

*
Το αγαπημένο comic Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin έρχεται στον κόσμο των videogames, σύμφωνα με δήλωση του Doug Rosen, senior vice president for games and emerging media της Paramount Global σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Polygon.

Ο Doug Rosen στην συνέντευξη του αναφέρει πως το παιχνίδι θα διαθετει την σκοτεινή και ώριμη αισθητική που έχουν λατρέψει οι fans, ενώ θα είναι πανομοιότυπο όπως η σειρά God of War. Στο παιχνίδι οι παίκτες θα χειρίζονται μόνο ένα από τα τέσσερα χελωνονιντζάκια, τον Michelangelo ενώ οι υπόλοιποι θα είναι playable σε διάφορα flashbacks του τίτλου. Για την ωρα ο Doug Rosen δεν έχει αποκαλύψει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το studio που έχει αναλάβει την ανάπτυξη και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 από τους Kevin Eastman και Peter Laird και αποτελεί τον επίλογο της μακροχρόνιας σειράς. Πρωταγωνιστής των κόμικς είναι ο Michelangelo, το τελευταίο χελωνονιντζάκι εν ζωή που αναζητά εκδίκηση για τον χαμό της οικογένειας του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*