Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η παρουσίαση του Prince of Persia: The Lost Crown φαίνεται πως δεν κέρδισε τις εντυπώσεις (trailer)

Η ανακοίνωση του Prince of Persia: The Lost Crown πραγματοποιήθηκε στο Summer Game Fest 2023.

Όπως όλα δείχνουν, ο επερχόμενος τίτλος της Ubisoft φαίνεται πως δεν κέρδισε το κοινό καθώς μέχρι στιγμής έχει λάβει αρνητικές εντυπώσεις, πράγμα που μπορείτε να διαπιστώσετε στις δημοσιεύσεις του trailer με μια σύντομη περιήγηση στα YouTube κανάλια των Ubisoft, PlayStation, Nintendo of America, IGN και GameSpot. Με μεγάλη έκπληξη θα διαπιστώσετε πως μόνο η έκδοση του Nintendo είχε περισσότερα likes παρά dislikes, μιας και ο συνολικός αριθμός των likes είναι 21,163 έναντι των 52,691 dislikes. Με περίπλοκους μαθηματικούς υπολογισμούς, αυτό σημαίνει πως αντέδρασε θετικά μόνο το 28% του κοινού.


Τα σχόλια των χρηστών έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως δεν μοιάζει με “πραγματικό” Prince of Persia τίτλο ενώ κάποιος είπε αστειευόμενος πως “περιμένει να κυκλοφορήσει για PlayStation 2”. Πολλοί ήταν αυτοί που κατέκριναν τη rap μουσική που διανθεί το trailer καθώς θεωρούνε που δεν προσδίδει στην ατμόσφαιρα της σειράς Prince of Persia.

Η θετική χροιά της υπόθεσης έρχεται από λιγότερo επικριτικούς παίκτες που είπαν πως το 2D στοιχείο θυμίζει αρκετά τους πρώτους τίτλους Prince of Persia, πριν την κυκλοφορία της τριλογίας στο PlayStation 2. Προς υπεράσπιση της rap μουσικής που ακούτε καθ’ όλη τη διάρκεια του trailer, κάποιοι χρήστες είπαν με πολύ εύγλωττο τρόπο πως “στο Prince of Persia: Warrior Within υπήρχε ένα μουσικό περίβλημα Alt-Rock με ambient στοιχεία που έδεσε μια χαρά με την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού”.

Η Ubisoft είπε πως θα δείξει περισσότερο υλικό από το εν λόγω τίτλο στην εκδήλωση Ubisoft Forward που έχει προγραμματιστεί στις 12 Ιουνίου και ώρα 20:00.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montpellier

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • raiden5
    • Χαλια μαυρα, απο τον σχεδιασμο του χαρακτηρα με αυτο το ψευτο προοδευτικο στυλακι με της αθλιες γκριματσες μεχρι την μουσικη του trailer που ειναι οτι ποιο αθλιο κ αταιριαστο εχω ακουσει.

*