Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Piece Of Cake ανακοίνωσε την ανάπτυξη του co-op multiplayer action game Crossroads (trailer)

Η γαλλική ομάδα ανάπτυξης Piece Of Cake Studios και δημιουργός του Hacktag, ανακοίνωσε το Crossroads ένα παιχνίδι δράσης για περισσότερους από έναν παίκτες, βασισμένο στην συνεργασία και με φόντο μια προ-αποκαλυπτική ύπαιθρο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσει δεν ανακοινώθηκαν.

Η ιστορία διαδραματίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και ενώ δεν έχουμε καμία γνώση για το πως και το γιατί, πύλες ανοίγουν παντού και δίνουν την δυνατότητα σε υπερφυσικά πλάσματα να βρεθούν στον κόσμο μας. Οι πολίτες τρομαγμένοι από τα γεγονότα έχουν εκκενώσει τις περιοχές, ενώ μια μυστική αδελφότητα κυνηγών που παλεύουν το υπερφυσικό, αναλαμβάνει δράση να σταματήσει την εισβολή.


Οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να ενταχθούν στην αδελφότητα, να γίνουν και αυτοί κυνηγοί του υπερφυσικού και να βρεθούν αντιμέτωποι με δαίμονες, βρικόλακες, λυκάνθρωπους και ότι άλλο φανταστεί ο νους. Θα μπορούν να επιλέξουν αν θα πολεμήσουν μόνοι τους, με παρέα φίλων ή με ομάδα. Θα ταξιδέψουν από πολιτεία σε πολιτεία κλείνοντας τις πύλες και εμποδίζοντας την είσοδο σε άλλα πλάσματα ενώ θα κυνηγούν ότι τους σταθεί εμπόδιο. Τέλος θα βρεθούν σε μια επική μάχη και θα συνεργαστούν με άλλες ομάδες από κυνηγούς για να πολεμήσουν γιγάντιους Primals ώστε να σώσουν την ανθρωπότητα και με την σειρά τους να γίνουν και αυτοί ήρωες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*