Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η πρώην ομάδα ανάπτυξης του Crackdown 3 ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι για το Xbox

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που βρέθηκαν στο Twitter και σε προφίλ του LinkedIn, από παραγωγούς και game designers των Xbox Studios, φαίνεται πως τα Xbox Game Studios εργάζονται πάνω σε ένα παιχνίδι που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Η ομάδα που δουλεύει στο νέο project από το 2017, αποτελείται από τους James Goddard, Mark Simon και Dave McCrate και οι τρείς μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Crackdown 3. Πιο συγκεκριμένα μόνο ο Mark Simon εργάζεται από το 2017 στο νέο project, καθώς τα άλλα δύο στελέχη εντάχθηκαν στην ομάδα το 2019.

Έτσι λοιπόν οι δρόμοι τους συναντιούνται ξανά για να συνεχίζουν να εργάζονται πάνω στο άγνωστο προς το παρόν project που ίσως να είναι το Crackdown 4. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sumo Digital, η εταιρεία που δημιούργησε το Crackdown, εξαγοράστηκε από την Tencent τον Ιανουάριο 2022, με την Microsoft να έχει ακόμα τα δικαιώματα για το IP, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει τεράστια πιθανότητα το Crackdown 4 να είναι υπό ανάπτυξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Ότι το 3 πήγε καλά και είπαν να το συνριχιυν. Ακόμα θυμάμαι το φοβερό multiplayer με τη βοήθεια του cloud. Τόσο marketing και πήγε άπατο.

*