Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η πρόσφατη μεγάλη διαρροή για το GTA 6 δεν επηρέασε την ανάπτυξή του

*
Όπως αναφέρει η Take-Two Interactive, οι πρόσφατες διαρροές για το GTA 6 δεν έχουν επηρεάσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Αυτά δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Strauss Zelnick, στο πλαίσιο της πρόσφατης ενημέρωσης των επενδυτών σχετικά με τα αποτελέσματα χρήσης του πρόσφατου οικονομικού τριμήνου.

"Σε ό,τι αφορά τη διαρροή, ήταν τρομερά ατυχής και λαμβάνουμε πράγματι πολύ σοβαρά τέτοιου είδους περιστατικά", είπε ο Zelnick. "Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι οι δράστες έκλεψαν assets, κάτι που είναι καλό, και σίγουρα η διαρροή δεν θα έχει καμία επίδραση στην ανάπτυξη ή κάτι τέτοιο. Αλλά είναι τρομερά απογοητευτικό το γεγονός και μας κάνει να είμαστε ολοένα πιο προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με την κυβερνοασφάλεια".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*