Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Rebellion παρουσίασε το Project Dinosaur, δημιουργημένο με την Unreal Engine 5

Πριν μερικές μέρες η Rebellion δημοσίευσε ένα νέο Showreel, όπου παρουσίασε μερικά από τα πρόφατα projects της. Όπως δημοσιεύει η ιστοσελίδα DSOG, μεταξύ αυτό ήταν και ένα tech demo με δεινόσαυρους, δημιουργημένο με τη βοήθεια της Unreal Engine 5, το Project Dinosaur. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ιδιαίτερες πληροφορίες για αυτό το tech demo. Από όσο μπορεί να καταλάβει κανείς, το project παρουσιάζει έναν T-Rex σε ένα δάσος που έχει σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια. Ακόμα, το tech demo δεν είναι διαθέσιμο για το κοινό και δεν γνωρίζει κανείς αν χρησιμοποιείται Lumen ή Nanite. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πολύ πιθανό να έχουν χρησιμοποιηθεί Quixel Megascans. Επιπλέον υπάρχει ένα ακόμα ενδιαφέρον project δημιουργημένο με την Unreal Engine 5, το Project: Space.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*