Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Remedy Entertainment θα επεκτείνει τον κόσμο του Alan Wake

*
Η Remedy Entertainment επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να επεκτείνει το Alan Wake franchise μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του δεύτερου τίτλου της σειράς.

“Είμαστε ικανοποιημένοι με το ξεκίνημα των πωλήσεων του Alan Wake 2. Η τιμή του έχει παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και έχει ήδη "επιστραφεί" ένα μεγάλο μέρος των εξόδων για την ανάπτυξη και το marketing", είπε ο CEO του studio, Tero Virtala.


“Θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού για να παραμείνουν ικανοποιημένοι οι υπάρχοντες fans και να προσελκύσουμε νέους παίκτες και ελπίζουμε πως οι καλές πωλήσεις θα συνεχιστούν".

Την εποχή αυτή ετοιμάζονται τα δύο επί πληρωμή expansions του Alan Wake 2, το Night Springs που αναμένεται την προσεχή Άνοιξη και το The Lakehouse, για το οποίο δεν υπάρχει ακόμα ορίζοντας κυκλοφορίας.

“Τώρα έχουμε δύο εδραιωμένα franchises: το Control και το Alan Wake, που συνδέονται μέσω του Remedy Connected Universe. Η ανάπτυξη και η επέκταση αυτών των franchises θα είναι παράγοντες κλειδί για το μέλλον μας", συμπλήρωσε ο Virtala. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*