Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Respawn προσλαβάνει για ένα νέο single player FPS στον κόσμο του Apex Legends

*
H Respawn Entertainment, το studio που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία ων Jedi: Fallen Order και Titanfall, προσλαμβάνει προσωπικό για ένα νέο single-player FPS, που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Apex Legends. Όπως παρατήρησε η ιστοσελίδα Dexerto, υπάρχουν πολλές αγγελίες εργασίας για το συγκεριμένο project, που περιγράφεται ως μια νέα περιπέτεια της Respawn Enterainment.

"Το νέο αυτό, single-player game είναι το όνειρό κάθε developer, με την ελευθερία καινοτομιών να καθίσταται δυνατή από το μοναδικό σύμπαν στο οποίο τοποθετείτα", αναφέρεται σε μία από τις αγγελίες.


Δεν είναι ξεκάθαρο αν το project σχετίζεται με το single-player game, που δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά η Respawn επιβεβαίωσε την ύπαρξή του το περασμένο έτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*