Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η retro streaming πλατφόρμα Antstream Arcade έρχεται σε κονσόλες Xbox

*
Το Xbox αποκτά την πρώτη του third-party cloud gaming υπηρεσία, με την έλευση του Antstream Arcade στις 21 Ιουλίου 2023. Η πλατφόρμα retro streaming θα παρέχει στους παίκτες περισσότερους από 1.300 τίτλους σε Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One. Μεταξύ τους είναι και τα original Space Invaders, Pac-Man και Mortal Kombat, αλλά και κυκλοφορίες των Atari, Commodore, Sega, Nintendo και PlayStation.

Το Antstream θα προσφέρει δύο πακέτα συνδρομής: έναν χρόνο πρόσβασης προς $29,99 ή απεριόριστη πρόσβαση, για πάντα, προς $79,99. Εννοείται πως η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας, ενώ αναμένεται να διατεθεί ταυτόχρονα για ολόκληρες της αγορές της Ευρώπης, του Ηνωμένου Βασιλείου, των Η.Π.Α. και του Καναδά.

Η συγκεκριμένη streaming πλατφόρμα είναι ήδη διαθέσιμη για PC, Mac, Android, Nvidia Shield, Amazon Fire TV και Atari VCS. Το 2021 προστέθηκε και στο Epic Games Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*