Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Retro Studios ήθελε να φτιάξει ένα παιχνίδι Zelda με στοιχεία Final Fantasy Tactics (video)

Η Retro Studios, ομάδα υπεύθυνη για τα Metroid Prime και Donkey Kong Country Returns, πρότεινε κάποτε στη Nintendo να αναπτύξει έναν τίτλο Zelda με στοιχεία Final Fantasy Tactics.

Το project ονομαζόταν “Heroes of Hyrule” και δεν θα είχε τον Link ως κύριο χαρακτήρα. Ο γνωστός ήρωας θα ήταν NPC στον εν λόγω τίτλο.


Σύμφωνα με το κανάλι Did You Know Gaming του YouTube, το Heroes of Hyrule θα εξιστορούσε ένα μαγικό βιβλίο. Φαίνεται πως το κανάλι βρήκε την αρχική πρόταση της ομάδας ανάπτυξης προς την Nintendo.

Οι ήρωες της Hyrule θα ήταν ο Dunar the Goron, ο Seriph the Rito και ο Krel the Zora. Οι τρείς τους θα είχαν ένα κομμάτι του triforce, power, courage και wisdom αντίστοιχα.

Η εισαγωγή του παιχνιδιού θα περιέγραφε μια αποτυχημένη προσπάθεια του Link να σώσει την πριγκίπισσα Zelda από τον Ganon. Οι τρείς ήρωες παρατηρώντας την απουσία του Link, θα πήγαιναν να τον σώσουν, αναγκάζοντας τον Ganon να υποχωρήσει μέσα σε ένα μαγικό βιβλίο, το οποίο θα ονομαζόταν «The Book of Ganon». Ο σκοπός τους ήταν να το καταστρέψουν, αλλά επειδή το βρήκαν αδύνατον, επιχείρησαν να σκίσουν τις σελίδες του βιβλίου και να τις σκορπίσουν στην Hyrule αποτρέποντας τον Ganon να δραπετεύσει.

Πρωταγωνιστής του τίτλους θα ήταν ένα νεαρό αγόρι, ο Kori, το οποίο βρίσκει το βιβλίο του Ganon σε ένα παλαιοπωλείο. Σε αυτό το σημείο θα εμφανιζόταν το έντονο στοιχείο Final Fantasy Tactics. Η κεντρική ιδέα ήταν το παιχνίδι να λαμβάνει χώρα σε δύο διαφορετικά timelines. Το ένα στο παρελθόν και το άλλο στο παρόν. Στο παρόν, οι παίκτες θα χειριζόντουσαν τον Kori με παραδοσιακό gameplay Zelda αλλά χωρίς dungeons ή combat. Αυτό το μέρος θα εστίαζε στην εξερεύνηση, στις συνομιλίες με NPCs και σε διάφορα minigames όπως το ψάρεμα. Ο Kori θα ανακάλυπτε σε διάφορα σημεία τις σκισμένες σελίδες του βιβλίου του Ganon και θα τις έβαζε στην θέση τους.

Όταν ο Kori έβαζε μια σελίδα στην σωστή θέση, οι περιπέτειες των ηρώων του παρελθόντος θα ερχόντουσαν στη ζωή. Οι παίκτες εδώ θα χειριζόντουσαν τους ήρωες της Hyrule σε στυλ μάχης παρόμοιο με αυτό του Final Fantasy Tactics.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να παρακολουθήσετε το video του Did You Know Gaming με την ολόκληρη ιδέα και πρόταση της Retro Studios:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*