Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ridgeline Games είναι το νέο studio της EA για ανάπτυξη τίτλων της σειράς Battlefield

*
Η Electronic Arts αποκάλυψε επίσημα τη Ridgeline Games, το νέο studio ανάπτυξης περιεχομένου για τη σειρά Battlefield. Το studio που βρίσκεται στο Seattle ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2021 και έκτοτε αναπτύσσει ένα αφηγηματικό campaign με βάση το σύμπαν του Battlefield.

Ο Vince Zampella, συν-ιδρυτής των Respawn Entertainment και Infinity Ward και νυν σύμβουλος για ολόκληρο το franchise του Battlefield δήλωσε ότι η EA και η DICE θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το Battlefield 2042. Η δεύτερη σεζόν του τίτλου κυκλοφόρησε μέσα στον Αύγουστο του 2022 προσθέτοντας έναν καινούργιο χάρτη, έναν ακόμα Specialist και περισσότερα όπλα και οχήματα.
Παράλληλα γίνονται κινήσεις που στοχεύουν στη διεύρυνση του δυναμικού που εργάζεται για το franchise. Ήδη φαίνεται πως η Ridgeline Games έχει στα σκαριά ένα δικό της παιχνίδι για τους fans του Battlefield. Ο καιρός θα δείξει.

Το Battlefield 2042 κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*