Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Riot Games έχει προχωρήσει σε αλλαγές στους χαρακτήρες του League of Legends μετά την κυκλοφορία του K'Sante (video)

Ο K'Sante αποτελεί την πρόσφατη προσθήκη στο roster των χαρακτήρων του League of Legends και μάλιστα τον πρώτο μαύρο χαρακτήρα που ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Δυστυχώς, η Riot Games με την άφιξη του έπρεπε να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές του παιχνιδιού σε διάφορες χώρες, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο Sky News ο Jeremy Lee της Riot Games.

Όπως δήλωσε ο Jeremy Lee, executive producer του παιχνιδιού οι αλλαγές αυτές έπρεπε να γίνουν σε χώρες που δεν υπάρχει η αντίστοιχη υποστήριξη για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, προκειμένου να ενταχθούν σωστά με την κουλτούρα κάθε χωράς. Αντίστοιχα, με τον K'Sante αλλαγές έχουν γίνει και σε άλλους χαρακτήρες του League of Legends.

Ο K’Sante έδωσε το “παρών” και στον πρόσφατο τελικό του Worlds 2022 για το League of Legends, με τον διάσημο rapper Lil Nas X να ερμηνεύει το Star Walkin. Ο τελικός του League of Legends Worlds 2022, ολοκληρώθηκε με την DRX να ανακηρύσσεται ο μεγάλος νικητής, ενώ έσπασε κάθε ρεκόρ προβολής με 5.1 εκατομμύρια θεατές να έχουν απολαύσει την μεγάλη γιορτή. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*