Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Rockstar Games αναζητά την τελειότητα με το GTA 6

Ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick, μίλησε για αυτό που θεωρεί ως μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της Rockstar όσον αφορά την ικανοποίηση των προσδοκιών για το Grand Theft Auto 6. Αναφέρει ότι η Rockstar Games πρέπει να περπατήσει σε μια πολύ λεπτή γραμμή, προσφέροντας στους παίκτες κάτι που θα θεωρήσουν νέο και ταυτόχρονα οικείο.

"Στην βιομηχανία της ψυχαγωγίας… υιοθετούμε τις επιτυχίες μας σαν να είναι μέρος μας, είναι μέρος της οικογένειάς μας, ξέρετε, έχουμε δυνατή σχέση μαζί τους και το παίρνουμε προσωπικά αν το κοινό δεν του συμπεριφέρεται με τον ανάλογο τρόπο , όπως είναι δεν είναι εντάξει αν οι δημιουργοί κάνουν μια επιλογή που δεν συνάδει με τον τρόπο που πιστεύουν ότι πρέπει να αναπτυχθούν αυτές οι επιτυχίες", είπε στο podcast του Good Time Show.


"Θεωρώ ότι αυτή είναι μια πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Rockstar κάθε φορά που υπάρχει μια νέα κυκλοφορία του Grand Theft Auto. Από τη μια πρέπει να είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί, από την άλλη πρέπει να αντικατοπτρίζει την αίσθηση που έχουμε για το Grand Theft Auto, και αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα".

"Τώρα, η απάντηση της Rockstar είνα, απλά αναζητάμε την τελειότητα, δεν αναζητάμε τίποτα λιγότερο από την τελειότητα και θα το κατορθώσουμε".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*