Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Rockstar Games ίσως ετοιμάζει τίτλο VR

*
Αν λάβει κανείς υπόψη τις πληροφορίες που υπάρχουν στο βιογραφικό ενός voice actor, η Rockstar Games ίσως ετοιμάζει ένα παιχνίδι για συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Όπως ανακαλύφθηκε από χρήστη του ResetEra, ο ηθοποιός Michael Ursu έχει αυτές τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στο βιογραφικό του. Κάτω από την ενότητα "VR" του βιογραφικού του, όπου ο Ursu αναφέρει πως έχει δουλέψει στο "Elton John VR Promo", κάνει λόγο για έναν τίτλο της Rockstar Games που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Ακόμα, στο βιογραφικό του Ursu υπάρχει αναφορά σε ένα νέο παιχνίδι Borderlands και ένα ακόμα της MiHoyo, developer του Genshin Impact.

Αν τα παραπάνω αληθεύουν, δεν θα είναι η πρώτη προσπάθεια της Rockstar Games στον χώρο του VR καθώς πριν μερικά χρόνια κυκλοφόρησε το LA Noire VR για το PSVR.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*