Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ρυθμιστική αρχή ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση της εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft

*
Η υπόθεση της εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft θα παραμείνει στο… μικροσκόπιο της ρυθμιστικής αρχής ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου λίγο παραπάνω.

Η επικείμενη εξαγορά της πρώτης προς 68,7 δισεκατομμύρια δολάρια διερευνάται από την Competition and Markets Authority (CMA) ώστε να διαπιστωθεί αν βρίσκεται εντός των πλαισίων του δικαίου. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η CMA συλλέγει πληροφορίες από third parties που επηρεάζονται, ή που ενδέχεται να επηρεαστούν από την προτεινόμενη συμφωνία μεταξύ των δύο μεγάλων εταιρειών (Activision – Microsoft).

Ενώ λοιπόν η έρευνα αυτή αναμενόταν να ολοκληρωθεί την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου 2022, το Seeking Alpha επικαλείται αναφορές του Capitol Forum για να ισχυριστεί πως η CMA αντιμετώπισε προβλήματα στη διαδικασία προγραμματισμού συνάντησης με τη Microsoft. Η CMA φαίνεται πως επιδιώκει μια συζήτηση με executives του αμερικανικού κολοσσού, ώστε να αναφερθούν ανησυχίες της αναφορικά με την επερχόμενη εξαγορά.


Κάπως έτσι η έρευνα της CMA αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο. Αυτήν την ώρα δεν υπάρχει τίποτα που να μας διαβεβαιώνει για το πότε ακριβώς θα ολοκληρωθεί, οπότε επιφυλασσόμαστε μέχρι νεοτέρας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*