Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Santa Monica Studio ασχολείται με πολλά διαφορετικά projects μετά το God of War Ragnarök 

*
Μετά την κυκλοφορία του πολυ-αναμενόμενου God of War Ragnarök, η Santa Monica Studio φαίνεται πως κοιτά μπροστά, έχοντας πλάνα για πολλά διαφορετικά projects.

Ο Cory Barlog, creative director της εταιρείας, μοιράστηκε τα νέα με την LA Times, χωρίς όμως να αποκαλύπτει την παραμικρή λεπτομέρεια. Τα projects που αναφέρονται, θα μπορούσαν να αφορούν πολλά διαφορετικά πράγματα. Στο παρελθόν, η Santa Monica Studio έχει συνεισφέρει στην κυκλοφορία τίτλων από indie developers όπως οι Thatgamecompany (Journey), Eat Sleep Play (Twisted Metal), Giant Sparrow (The Unfinished Swan), Ready at Dawn (The Order: 1886) και Q-Games (PixelJunk).

Φήμες επίσης λένε πως το στούντιο είχε στα σκαριά ένα νέο sci-fi IP με υπεύθυνο τον Stig Asmussen (creative director του God of War 3 και director του Star Wars Jedi: Fallen Order). Όμως, το εν λόγω project ακυρώθηκε το 2014.


Είτε πρόκειται για την κυκλοφορία ενός νέου indie game, είτε για ένα ολοκληρωτικά νέο IP, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να μάθουμε. Tο God of War Ragnarök, ο νεότερος τίτλος της Santa Monica Studio, κυκλοφορεί για PlayStation 5 και PlayStation 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*