Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Σαουδική Αραβία απόκτησε το 8,1% των μετοχών της Embracer Group

*
Η Σαουδική Αραβία επένδυσε $1 δισ. στην Embracer Group, κάτι που μεταφράζεται στην απόκτηση του 8,1% των μετοχών της εταιρείας. Κατόπιν της συμφωνίας, το Public Investment Fund (PIF) της χώρας, μέσω της θυγατρικής του, Savvy Gaming Group, γίνεται ο δεύτερος κάτοχος των περισσότερων μετοχών της Embracer Group. Η PIF είναι ανεξάρτητη και στο τιμόνι της βρίσκεται ο πρίγκιπας Mohammed bin Salman, στο επίκεντρο της πολιτικής του οποίου βρίσκεται η όσο το δυνατό μεγαλύτερη απεξάρτηση της οικονομίας της Σαουδικής Αραβίας από το πετρέλαιο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες, η PIF απόκτησε το 5,01% των μετοχών της Nintendo, με την ιαπωνική εταιρεία να δηλώνει ότι το έμαθε από τα δελτία ειδήσεων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*