Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA ανακοίνωσε μια σειρά από events με τίτλο "Fearless: Year of Shadow"

*
Η SEGA ανακοίνωσε το Fearless: Year of Shadow, μια προωθητική καμπάνια για να τιμήσει τον Shadow the Hedgehog. Πρόκειται για μια σειρά από εκδηλώσεις εμπνευσμένες από τον Shadow, που θα δηλώσει την παρουσία του στην ταινία Sonic The Hedgehog 3 movie. Μεταξύ άλλων, ετοιμάζεται μια μοτοσικλέτα στο στυλ του Shadow η οποία θα εμφανιστεί στο MotoGP Fan Zone το προσεχές Σαββαροκύριακο στο Austin του Texas και ξανά τον Αύγουστο στη Μ. Βρετανία.



Ακόμα προγραμματίζονται in game events για τα Sonic Forces και Sonic Dash, με τους παίκτες να αποκτούν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν παραλλαγές του Shadow, όπως οι: Super Shadow, Vampire Shadow, Sir Lancelot και Dragon Hunter Lancelot.

Όσον αφορά το Sonic Symphony World Tour, η λίστα του θα τροποποιηθεί για να περιληφθούν μουσικά κομμάτια του Shadow, υπό τη συνοδεία μερικών από τις καλύτερες στιγμές του στην οθόνη.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι εντός του 2024 θα κυκλοφορήσει το ανανεωμένο Sonic X Shadow Generations. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*