Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA επέλεξε τον Justin Scarpone ως επικεφαλής της Global Transmedia Group για να εδραιώσει τη θέση της στην παγκόσμια διασκέδαση

*
Η SEGA ανακοίνωσε ότι από 1η Απριλίου 2024, ο Justin Scarpone θα είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής της Global Transmedia Group. Στο παρελθόν ο Scarpone ήταν διευθυντικό στέλεχος των The Walt Disney Company και Scopely. Η Global Transmedia Group θα βοηθήσει τη SEGA να προωθήσει τη στρατηγική της σε διάφορα μέσα, μέσω IPs όπως το Persona, το Like a Dragon, το Angry Birds και πολλά άλλα τα επόμενα χρόνια.

O Scarpone έχει στο βιογραφικό του το λανσάρισμα επιτυχημένων τίτλων, όπως τα: LINE: Disney Tsum Tsum, Kingdom Hearts και Marvel Future Fight. Η καριέρα του ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια και την εποχή που βρισκόταν στη Walt Disney Japan ήταν υπεύθυνος του τμήματος καταναλωτικών προϊόντων, επιβλέποντας την αδειοδότηση και τη διανομή εμπορευμάτων των isney, Pixar, Marvel και Star Wars σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*