Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά The Legend of Zelda επηρέασε τον σχεδιασμό του Cocoon, του νέου τίτλου από τον designer των Limbo και Inside (trailer)

Το Cocoon, ο επόμενος τίτλος του Jeppe Carlsen, designer των Limbo και Inside, εμπνέεται από τη σειρά The Legend of Zelda και όχι από τους προκατόχους του.

Όπως αποκάλυψε ο Carlsen, το Cocoon χαρακτηρίζεται από τους γρίφους του, των οποίων η επίλυση εξαρτάται από τη χρήση των διάφορων κόσμων που συνυπάρχουν στο σύμπαν του. Μιλώντας για το σύμπαν του Cocoon, έθεσε το ερώτημα του πως θα ήταν η εξερεύνηση ενός συμπλέγματος κόσμων, μέσα σε άλλους κόσμους.

Στη συνέχεια σύγκρινε τη δομή του με αυτή του The Legend of Zelda, αναφέροντας πως τα αντίστοιχα dungeons του ονομάζονται orbs. Τα orbs μεταφέρονται όπου πάει ο παίκτης, ενώ κάθε ένα από αυτά περιέχει ένα boss που επιβραβεύει με μια επιπλέον ικανότητα. Καθώς ξεκλειδώνονται όλο και περισσότερες ικανότητες, τόσο πιο εύκολο γίνεται το ταξίδι σε διαφορετικές διαστάσεις, κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο στην έκβαση της ιστορίας.


Το Cocoon θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*