Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation Showcase 2023

*
H Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε το PlayStation Showcase 2023. Θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου και θα ξεκινήσει στις 23:00. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω του YouTube και του Twitch.

Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση στο PlayStation Blog το broadcast θα διαρκέσει λίγο περισσότερο από μία ώρα και θα επικεντρωθεί στα παιχνίδια του PlayStation 5 και του PlayStation VR2 που αναπτύσσονται από "κορυφαία στούντιο σε όλο τον κόσμο", συμπεριλαμβανομένης "μιας γεύσης από αρκετές νέες δημιουργίες των PlayStation Studios, καθώς και εκπλήκτικών παιχνιδιών από τρίτους συνεργάτες και ανεξάρτητους δημιουργούς". Όπως πάντα, η συντακτική ομάδα του Enternity.gr θα σας μεταφέρει άμεσα όλα όσα ανακοινωθούν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*