Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony απέσυρε από την Κορέα το Rise of the Ronin

*
Το φιλόδοξο Rise of the Ronin της Team Ninja δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Κορέα. Το παιχνίδι αποσύρθηκε από το τοπικό PlayStation Store, ενώ το ίδιο συνέβη με το διαφημιστικό του υλικό και το σχετικό trailer στις πλατφόρμες κοινωνικης δικτύωσης.

Η Sony δεν ανακοίνωσε τον λόγο για αυτή την κίνησή της, όμως πιστεύεται ότι σχετίζεται με σχόλια του director του παιχνιδιού, Fumuhiko Yasuda σε ένα video από τα παρασκήνια του Rise of the Ronin που ανέβηκε από το PlayStation.


Στο video, ο Yasuda εμφανίζεται να επισκέπτεται την πόλη Hagi και τη Σχολή Shoka Sonjuku, που ιδρύθηκε από τον λόγιο του 19ου αιώνα Shōin Yoshida. Ο Yoshida ήταν ένας σπουδαίος λόγιος που δίδαξε πολλές από τις κορυφαίες προσωπικότητες της Meiji Restoration, η οποία αποκατέστησε την αυτοκρατορική κυριαρχία στην Ιαπωνία.

"Αν και ήταν ένας διαφορετικός κόσμος σε διαφορετική εποχή, πιστεύω ότι θα μπορούσε να συγκριθεί με τον Σωκράτη", είπε ο Yasuda για τον Yoshida στο video. "Ήθελα να απεικονίσω τις διδασκαλίες του και τη ζωή του από τη στιγμή που άρχισα να δουλεύω στο Rise of the Ronin. Δεν ήταν απλώς ένας φιλόσοφος. Επέμεινε στη σημασία της ανάληψης δράσης".

Επειδή οι ιδεολογίες του έχουν επιρροή στην Ιαπωνία, ο Yoshida θεωρείται ως αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στην Κορέα. Η συμπερίληψή του και η συμπερίληψη του μαθητή του Kogoro Katsura στο Rise of the Ronin έχει επικριθεί στο διαδίκτυο από το κορεάτικο κοινό.

Στις υπόλοιπες χώρες, το Rise of the Ronin θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου 2024, αποκλειστικά για το PS5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Team Ninja

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*