Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony βάζει λουκέτο στην PixelOpus, δημιουργό του Concrete Genie

*
H Sony κλείνει την PixelOpus το studio που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του Concrete Genie.

Σε tweet της PixelOPus αναφέρονται τα εξής:


"Αγαπητοί φίλοι. Η περιπέτειά μας στην PixelOpus έφτασε στο τέλος της".

"Καθώς έχουμε στρέψει τα μάτια μας προς ένα νέο μέλλον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τα εκατομμύρια των παικτών που υποστήριξαν εμάς και την αποστολή μας να δημιουργήσουμε πανέμορφα και εμπνευσμάνα παιχνίδια με συναίσθημα. Είμαστε τόσο ευγνώμονες".

Το studio ιδρύθηκε το 2014 και ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε τον πρώτο του τίτλο, το Entwined, που αποτέλεσε μια από τις εκπλήξεις της Sony στο πλαίσιο της παρουσίασής της στην Ε3 2015 και λανσαρίστηκε την ίδια ημέρα. Το 2019 ακολούθησε το γεμάτο χρώματα Concrete Genie, που ήταν υποψήφιο για πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων δύο BAFTA Game Awards. Πριν από περίπου δύο χρόνια έγινε γνωστό ότι η PixelOpus ετοίμαζε ένα παιχνίδη σε συνεργασία με τη Sony Pictures Animation, όμως κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει με αυτό το project. .

Για το λουκέτο μίλησε και ο senior environment artist της PixelOpus, Bob Archibald.

"Θέλω να πιστεύω ότι με το Concrete Genie κάναμε τον κόσμο λίγο καλύτερο και δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια σήμερα που έχουν μια τέτοια ευκαιρίαwe. Θα είμαι πάντοτε ευγνώμον για τον χρόνο που αφιέρωσα στη δημιουργία εμπνευσμένων κόσμων με αυτή την υπέροχη ομάδα".

Σε δήλωσή της στο IGN, η Sony αναφέρει:

"Το PlayStation Studios αξιολογούν τακτικά το portfolio τους και την κατάσταση των projects για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στρατηγικούς στόχους του οργανισμού".

"Στο πλαίσιο μιας πρόσφατης διαδικασίας αξιολόγησης, αποφασίστηκε ότι η PixelOpus θα κλείσει στις 2 Ιουνίου".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*