Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony είχε απορρίψει την ύπαρξη του Roblox στο PlayStation

*
H Sony μπλοκάρισε το λανσάρισμα του Roblox στο PlayStation, λόγω των ανησυχιών της ότι η δημοφιλία του μεταξύ των νεαρών ηλικιών θα προκαλούσε προβλήματα στην πλατφόρμα της για video games. Οι πληροφορίες προέρχονται από έγγραφο του 2022, το οποίο αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της νομικής διαμάχης της FTC με τη Microsoft. Σε αυτό, ο επικεφαλής του PlayStation, Jim Ryan αναφέρεται στην απουσία του Roblox από τις κονσόλες της Sony και παραδέχεται ότι η στάση της εταιρείας του για το παιχνίδι αλλάζει.

"Ιστορικά, λόγω του μεγάλου αριθμού παιδιών που παίζουν στο PlayStation, ήμασταν πολύ προσεκτικοί όσον αφορά στο να τους προσφέρουμε πρόσβαση σε οτιδήποτε θα μπορούσε ενδεχομένως να τα εκμεταλλευτεί", σχολίασε ο Ryan.


"Τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο, αναθεωρήσαμε αυτές τις πολιτικές και χαλαρώσαμε λίγο σε αυτό. Είμασταν συντηρητικοί για πάρα πολύ καιρό, και τώρα συζητάμε με ανθρώπους στη Roblox. Ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα αλλάξει".

Το 2022 είχε δημοσιευτεί μια αγγελία, με την οποία το Roblox αναζητούσε senior software engineer για το PlayStation, κάτι που έδωσε αφορμή για σκέψεις ότι ετοιμάζεται μια έκδοση για τις κονσόλες της Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*