Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε την εξαγορά της Firewalk Studios

*
Η Sony Interactive Entertainment εξαγόρασε τη Firewalk Studios, που ως τώρα ανήκε στην ProbablyMonsters.

"Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι έχουμε επεκτείνει τη σχέση μας με τη Firewalk Studios και είμαστε ενθουσιασμένοι που τους καλωσορίζουμε στα PlayStation Studios", δήλωσε ο επικεφαλής των PlayStation Studios Hermen Hulst σε μια ανάρτηση στο PlayStation Blog. "Η Firewalk φιλοξενεί μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα δημιουργών που έχουν λανσάρει μερικές από τις πιο δημοφιλείς εμπειρίες του gaming και ήδη εργάζονται σκληρά για το πρώτο τους original AAA multiplayer game για το PlayStation".


Ο Hulst συνέχισε, «Από την ανακοίνωση της εκδοτικής μας συνεργασίας με την ProbablyMonsters και τη Firewalk το 2021, συνεχίζουμε να εντυπωσιαζόμαστε από τις φιλοδοξίες της ομάδας να δημιουργήσει ένα σύγχρονο multiplayer game που θα συνδέει τους παίκτες με νέους και καινοτόμους τρόπους. Το studio μοιράζεται την επιθυμία μας για τη δημιουργία εμπνευσμένων κόσμων που βασίζονται σε εξαιρετικό gameplay και θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στον σκοπό τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Firewalk θα φέρει την τεχνική και δημιουργική της τεχνογνωσία στα PlayStation Studios για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των live services και να προσφέρει κάτι πραγματικά ξεχωριστό για τους παίκτες".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*